ISOdiscount

248x bekeken
23-07-2019
ISOdiscount
Beschrijving Praktische en Milieuvriendelijke isolatie
Isodiscount isolatiefolieDe isolatiefolies en isolatiedekens van ISOdiscount zijn gemaakt op reflecterende basis, waardoor het een superieure isolatiewaarde heeft. Bovendien is de folie zeer eenvoudig online te bestellen en nog eenvoudiger aan te brengen. Het materiaal is veel gemakkelijker te verwerken en op maat te maken dan traditionele materialen. Door de geringe dikte (drie tot vijf keer dunner dan traditionele isolatiematerialen!) is de Flexibele isolatiefolie/isolatiedeken ruimtebesparend en eenvoudig toe te passen tijdens een renovatie, maar ook in nieuwbouwprojecten.

Met meer dan 10 jaar ervaring in de verkoop van isolatiefolie is Isodiscount uw specialist en adviseur op het gebied van isolatie door middel van reflecterende folies.

Duurzaam en milieuvriendelijk: al onze isolatie materialen zijn duurzaam en milieuvriendelijk! Door te isoleren met onze folie draagt u bij aan een daling van de CO2 uitstoot. Ook krijgt u geen lichamelijke ongemakken van werken met deze folie, want de folie is anti-allergeen, in tegenstelling tot glaswol/steenwol isolatie, wat irritaties aan de huid kan opleveren tijdens het verwerken.

Adverteerder
Naam:
ISO
Telefoon:
0640908040
Plaats:
Klundert, ZH
Meer advertenties van deze adverteerder
Website www.isodiscount.nl/
Delen via: Tweet deze advertentie

Meer advertenties uit Isolatie en Afdichting